De Visuele Startpagina

Published Mar 03, 21
2 min read

Een Specifieke Reeks Webpagina's Openen

Directory Linkbuilding in 2021: Uitleg, Tools en 140 NL Directoriesklikproces.nlDirectory Linkbuilding in 2021: Uitleg, Tools en 140 NL Directoriesklikproces.nl
Vroeger was de homepage de belangrijkste pagina van je website. Nu is dat niet meer het geval. De homepage is nog steeds belangrijk, maar meer als bevestiging voor de bezoeker over wat je te bieden hebt. Vermeld daarom je belangrijkste boodschap met daarbij referenties van je klanten. Voordat zoekmachines echt werden gebruikt, communiceerde iedereen via URL's.

Je had vroeger zelfs boekwerken met allemaal URL's van coole websites waar je heen kon gaan. Deze naslagwerken waren verkrijgbaar bij elke kiosk. Daardoor was de homepage de meest belangrijke pagina. Het was de pagina die de bezoeker als eerste zou zien. Daarom was het ook belangrijk om alles wat je te bieden had, op deze homepage te zetten.

Binnen bedrijven zijn er veel vergaderingen geweest, waarin afdelingen een plekje op de homepage probeerden op te eisen. online websites. Want als jouw afdeling niet duidelijk vertegenwoordigd werd op de homepage, dan hoorde je er niet bij. Dit leidde tot overvolle homepages, die maar moeilijk te begrijpen waren. Een bijkomend probleem was dat alles boven de zogenaamde 'fold' moest staan.

De Visuele Startpagina

Directory Linkbuilding in 2021: Uitleg, Tools en 140 NL Directoriesklikproces.nlDit is waarom je zomaar backlinks krijgt van startpagina'sonlinemarketingagency.nl


Wanneer een krant bij de sigarenboer in de rekken staat, is deze op een bepaalde manier gevouwen. Het gedeelte van de krant wat direct zichtbaar is noemen ze de 'fold'. Hier moet je de artikelen laten zien (het liefst met duidelijke en aansprekende koppen) waarmee je klanten van de sigarenboer moet overhalen om de krant te kopen. overzicht pagina.

Vroeger surfte iedereen met een desktop PC waarbij de resoluties vrijwel hetzelfde waren. Maar er is in de afgelopen tien jaar veel veranderd. De bovengenoemde situaties zijn niet meer van toepassing. Door de ontwikkelingen kunnen we nu een duidelijke en gerichte homepage maken. URL's zijn secundair geworden aan de zoekmachines.

Navigation

Home

Latest Posts

Elektrische Haard Inbouw Hoek

Published Sep 17, 22
8 min read

Huggies Luiers Aanbieding

Published Jul 16, 22
8 min read